Konsultacje Jyotish

Kategoria: Osobisty
Właściciel: Maximilian

Namaste

Współczesna nauka z zakresu fizyki i astronomii coraz częściej formułuje tezy, które już od tysięcy lat możemy znaleźć w starożytnych wedyjskich tekstach.
Jedną z istotnej części wiedzy wedyjskiej jest Jyotish - co znaczy w sanskrycie "światło", jest nauką którą można nazwać astrologią lub "oczami Wed". Wielcy starożytni mędrcy zwani Rishi - zdawali sobie sprawę z faktu, że cały nasz wszechświat jest holistycznym "organizmem" i przekazali nam setki technik za pomocą których możemy zrozumieć przyczynę obecnych wydarzeń, poznać nasze indywidualne talenty, a po osiągnięciu mistrzostwa - poznać dokładniej naszą przeszłość i przyszłość.

Jeżeli chcesz spojrzeć na samego siebie z kosmicznej perspektywy - zapraszam. Zmiana punktu rozszerzy horyzont zdarzeń Twojego życia, co z pewnością wpłynie pozytywnie na rozwój osobisty.

Konsultacje możemy odbyć online lub mogę przygotować dla Ciebie opis w formie pdf, który zawsze będzie pod ręką.