Wizualizacja projektów lokali

Kategoria: Konsulting
Właściciel: arka.noego

Hej, witaj,

Oferuję swoje usługi w zakresie projektowania 3D pomieszczeń i lokali. Od kilku lat na potrzeby własne oraz w celu nauki wizualizuję mieszkania swoich znajomych czy rodziny, którzy biorą się za jakiś nieprzemyślany remont. Myślę, że wychodzi mi to całkiem dobrze dlatego chciałbym wyjść ze swoją ofertą do Was.

Jeżeli potrzebujesz wizualizacji dla pokoju swojego dziecka zanim weźmiesz się za remont lub jeżeli potrzebujesz inspiracji.. skontaktuj się ze mną.

Do oferty dołączam kilka moich prac. Zapoznaj się z nimi a lepiej zrozumiesz o co w tym chodzi.

Pytając o cenę.. nie wiem czy 100 G to dużo czy mało. Jeśli popełniłem gafę po prostu powiadom mnie o tym . Nie znam się na wszystkim doskonale ;)

Na stary system finansowy, przyjmijmy, że na okres pierwszego miesiąca w tym serwisie równowartość 1 pomieszczenia do 10m2 = 100 zł.
Mile widziane rozliczenie w krypto, w towarze, w usłudze. Nie przejmuj się mówiąc o towarze nie mam na myśli kokainy ;) bardziej chodzi mi o normalne zamówienia np z allegro a mówiąc o usłudze nie chodzi o ... wiesz o co ;P mam na myśli, że "naprawisz mi ekspres do kawy" czy zafundujesz myjnię do auta <-- to tylko przykłady. Bez obawy, traktujmy się poważnie.

Miłego dnia i pozdrawiam
A.N.