Keshe Plazma Zdrowie

Kategoria: Inny
Właściciel: LEW

Z nami możesz własnoręcznie zbudować swojego magrava lub bardziej rozbudowanego autorskiego pomysłu balansera 9, od podstaw. Organizujemy warsztaty budowy urządzeń plazmatycznych na terenie Dolnego Śląska.
Zapraszamy do kontaktu. Zadzwoń, umów się na warsztaty . Tel. +48 535406111

Teraz jest czas na zbudowanie samodzielnie urządzenia "naprawiającego" to, co zepsują w naszym ciele mikrofale z komórek, ruterów Wi-Fi a także 5g. Warsztaty trwają zawsze 4 dni. Zaczynamy pierwszego dnia o godz.10:00, a kończymy ostatniego dnia max 18:00, ale różnie bywa- ostatnio skończyliśmy o 22.

Każdy uczestnik warsztatów wykona swojego pierwszego balansera 9, którego będzie mógł w domu włączyć w obieg, by produkował jak najwięcej plazmy i tworzył swoje pole ochronne poprzez nanoszenie nano-powłoki na instalację domową, działający również samodzielnie jako domowy system balansujący zdrowia i podnoszący wibracje naszej aury. Ponadto każdy uczestnik zbuduje balansera do samochodu. Pokażemy jak zrobić pena – długopis zdrowia, bransoletki gansowe oraz gansy.
Poczujecie kwantową przestrzeń i nauczycie się ją rozszerzać.
Gdy będziecie wyczerpani, zanim przystąpicie do dalszej pracy, zregenerujecie swoje siły siedząc 10-15 minut w polach systemu balansującego.

link do strony na Facebook : https://www.facebook.com/pg/plazma.zdrowie/about/?ref=page_internal