Sesja ACCESS BARS

Właściciel: Sylaw

Access BARS

Access Bars® to prosty, bardzo przyjemny i relaksujący, a zarazem niezwykle potężny, zabieg energetyczny, który działa na ciało, umysł i całe nasze istnienie.
Podczas zabiegu dotykane sa delikatnie punkty na głowie, które odpowiadają za rÓżne sfery naszego życia jak : pieniądze, seksualność, ciało, starzenie, kreatywność, kontrola, świadomośc, czas, zdrowienie, radość, spokuj, smutek i inne. W czasie sesji Bars® uwalnia się o 5 do 10 tysięcy punktów widzenia, przekonań, osądów, ocen i konkluzji jakie przyjęliśmy na temat siebie, życia i innych ludzi w tym, oraz we wszystkich naszych życiach. Jest to możliwe gdyż dochodzi do rozładowania ładunku elektromagnetycznego nagromadzonego w punktach widzenia, przekonaniach, wierzeniach, opiniach i wszystkim tym co ogranicza.

Pobudzanie przepływu energii zazwyczaj wywołuje poczucie spokoju, przestrzeni i przeświadczenie, jakby otwierały się drzwi do nowych możliwości. W życiu pojawia się więcej swobody, rodości i otwartości na przyjmowanie. Po paru zabiegach pojawia się lekkość funkcjonowania, gdyż następuje znaczne uwolnienie od przytłaczających emocji i myśli, które nagromadziliśmy przez całe życie.

Sesja Bars u człowieka można porównać do czyszczenia dysku komputera z niepotrzebnych plików, wirusów