Zwrot prowizji bankowej za wcześniejszą spłatę kredyt

Kategoria: Finanse
Właściciel: Nowaq

Nasza oferta skierowana jest do wszystkich osób, które wzięły kredyt bankowy lub pożyczkę w SKOK po 1 stycznia 2012 roku. Jeśli dokonałeś jej wcześniejszej spłaty (gotówkowo lub poprzez konsolidację) należy Ci się zwrot części pobranych przez instytucje finansowe kosztów. Często w grę wchodzi od kilku do kilkunastu tysięcy złotych z jednej pożyczki/kredytu.Każdy spłacony wcześniej kredyt/pożyczka to osobna sprawa i należny dla Ciebie zwrot. Klient otrzymuje pieniądze na swoje konto w ciągu 2-3 dni od podpisania dokumentów, bez konieczności czekania wielu miesięcy na rozstrzygnięcie sprawy w sądzie.

Nie ponosisz żadnego ryzyka. Nie czekasz na pieniądze miesiącami. Nie musisz chodzić po sądach ani instytucjach finansowych. Wypłacamy pieniądze naszym Klientom do kilku dni. Być może dzięki dodatkowej gotówce otrzymanej od nas sfinansujesz swoje stałe wydatki? Jeżeli obecnie spłacasz kredyt konsolidacyjny to znaczy że na 100% należą ci się dodatkowe pieniądze. Skorzystaj z doświadczenia naszego zespołu.

Wyślij nam swoją umowę kredytową i bezpłatnie ją wycenimy i określimy jakie dodatkowe pieniądze możesz od nas otrzymać.

Masz pytania, Dzwoń 792 669 777