Srebro Koloidalne o duzym stezeniu

Właściciel: Najtrudniejszaczescniewiemmozepozniej

Dzien dobry,

Srebro Koloidalne chetnie przekaze TANIO:

Mam urzadzenie do elektrolizy, z srebrnymi diodami proby 0,999.
Moge wykonac dla Ciebie po kosztach np: 0,5L srebra koloidalnego o stezeniu normalnie niemozliwm do kupienia.
Jest to srebro wykonywane metoda elektrolizy, 2 diody do wody i pod  prad o natezeniu 3V.
Srebro koloidalne wykonane taka metoda ma trwalosc do kilkunastu dni, ale jest tanie i bardzo skuteczne.
Na rynku mozna dostac bardzo fajne srebro kolidalne o stezeniu 100ppm, monojonowe, 100ml za okolo 39zl, takie srebro produkowane profesjonalnie jest w stanie zachowac wielkosc jonow srebra w wodzie, i ich rozproszenie przez dlugie lata.

Jednak to tylko 100ml. A do uzytku np: zewnetrnego, na duze powierzchnie to za malo.
Srebro koloidalne wytwarzane elektroliza w ciagu godziny tak jak ja to robie, jest po prostu kilka razy mocniejsze, lecz po kilku dniach traci stopniowo moc, choc nadal jest mocniejsze niz 100ppm.

Dlatego cos za cos, niepotrzeba fabryk, ale tutaj liczy sie swiezosc.
Moge wykonac dla Ciebie jedynie po kosztach takie srebro koloidalne,
Jesli jestes w Warszawie, przekaze przy rondzie wiatraczna,

Koszt to
Opakowanie od razu ze spryskiwaczem, gotowe do uzycia - 2zl
w 1 godzine wykonam 0,5L- 9z
w 2 godziny wykonam 1L - 15zl

To tak przy pierwszym spotkaniu, jesli chcesz cyklicznie to oczywiscie moge dla Ciebie wytwarzac taniej.
Kosztuje to moj czas i nadzor nad procesem, no i musze konserowac urzadzenie i diody po kazdym uzyciu.
Jesli wysylka to moze paczkomat, + 11zl

Dlaczegoo akurat srebro? Bo na niektore rzeczy jak drozdze, po prostu niema skuteczniejszej, a zarazem tanszej i  bezpieczniejszej metody. Jesli by ktos np: chcial skorzystac z basenu publicznego, to zareczam, ze potem mydlo nawet jakies protex nie pomoze sie pozbyc nowych lokatorow, a swiezo wykonane srebro koloidalne o takim stezeniu pozabija wszystkie grzyby i drozdzaki i przytym jest bezpieczne.

Pozdrawiam Serdecznie.