Sesja hipnotyczna QHHT

Właściciel: Fifti

Witam,

Do zaoferowania mam sesję hipnozy QHHT (Quantum Healing Hipnosis Therapy). Metoda ta została (można powiedzieć) opatentowana przed Panią Dolores Cannon, pochodzącą z USA. Napisała ona kilkanaście książek, gdzie opisuje autentyczne przypadki. Książki pisane w formie dialogu między samą Dolores a osobą w transie, są to transkrypcje taśm+krótkie komentarze Dolores.

Opiszę pokrótce jak przebiega taka sesja hipnozy:

Na sesję przeznaczony jest 1 dzień, najczęściej jest to niedziela, bo jest to najczęściej taki dzień odpoczynku od całego tygodnia. Chodzi o to aby osoba w tym dniu nie była „nękana” telefonami, mailami, wiadomościami itp. tylko, żeby w tym dniu mogła skupić się w pełni na sobie.

Dlaczego 1 dzień?

Sama sesja hipnotyczna może trwać maksymalnie trochę ponad 2 godz. z reguły jest to około 1,5 godz. Jednak, przed samą hipnozą przeprowadzany jest tzw. wywiad z osobą, w trakcie którego rozmawiamy odnośnie celu wizyty, problemów itp. Przed sesją osoba jest proszona o sporządzenie listy kilku, kilkunastu pytań, które nas ciekawią, mogą być one różnej tematyki, które później będziemy zadawać nadświadomości. Wywiad może trwać nawet kilka godzin w zależności od powodu z jakiego osoba zdecydowała się na sesję. A powody mogą być różne, od zwykłej ciekawości poprzez relacje partnersko-rodzinne, czy źródła różnych dolegliwości, jak również pytania o pracę(obecną, czy przyszłą).

Jak wygląda sama hipnoza?

Osoba wprowadzana jest w trans za pomocą wizualizacji, jest to tzw. indukcja.

Można powiedzieć, że są 3 etapy:

Sesja hipnotyczna jest nagrywana, nagranie bezpośrednio po sesji lub dzień po (mailowo) trafia do klienta.

W razie pytań proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny:

mail: fifti@o2.pl