Konsultacja Biznesowa | Deus Consulting

Kategoria: Konsulting
Właściciel: HermesMorpheus

Kiedy inni przejmowali się kolejnymi sprawdzianami w szkole – Ja angażowałem się we współpracę z mediami i koło teatralne. Kiedy inni czytali zadane im lektury – Ja szukałem powiązań między fizyką kwantową a proporcjami struktury dźwięków w muzyce, a w międzyczasie czytałem podręcznik do psychologii w języku angielskim. Kiedy inni siedzieli bezpiecznie w tylnych rzędach – Ja przewodniczyłem szkolnemu samorządowi i zbierałem pierwsze poważne szlify w wystąpieniach publicznych.

Tak już mam. Wychodzę poza schematy. Robię to, na co inni nie mają odwagi, zanim jeszcze wizja tego co może pójść nie tak zdąży mnie przerazić.

A niestety żyjemy w świecie pełnym stresu. Świecie, w którym nieustannie jesteśmy bombardowani przez media negatywnymi informacjami i konfliktami. A to przekłada się na codzienne życie. Ludzie boją się siebie nawzajem. A właśnie w ten sposób tracimy ten potrzebny nam wszystkim prawdziwy kontakt z drugą osobą. Bliskość. Szczerość. Potrzebujemy sobie pomagać. Potrzebujemy współpracować. Potrzebujemy wspierać nawzajem swoje sukcesy i pomagać wzrastać. Udoskonalać. I cieszyć się sukcesem.

Głęboko w moich korzeniach – i wierzę, że w korzeniach wielu innych odważnych, przedsiębiorczych jednostek – jest pragnienie uczynienia świata lepszym. Dlatego partnerom, współpracownikom, klientom oddaję do dyspozycji budowane przez lata umiejętności oraz świadomość. Abyśmy mogli wspólnie wzrastać. Wspierać się. I czynić świat wokół nas lepszym. To jest to, w co wierzę. To jest to, czego potrzebujemy. To jest to, czym kieruję się w życiu.

Wierzę, że są osoby, dla których warto to robić. Dla których warto było się starać, rozwijać, utrzymać ten kurs w życiu. Z którymi wspólnie będę mógł nadal wzrastać i robić to, w co wierzę i czym się kieruję. Dlatego nadal tu jestem. I nadal wierzę, że warto.

I dlatego zapraszam Cię do współpracy,

Morpheus